Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
 • Inrichting werkplaats – Power / SWR-meter

  bouwproject-jutberg-2009
  Tijdens de Jutberg hebben Erik PA3EGX en Hans PA3FYG als bouwproject een digitale Power / SWR-meter gebouwd t.b.v. de werkplaats. Ontwerp van Rémon Wilms en PA1RUM en Mischa van Santen, PA1OKZ.

  Meet op HF,VHF en UHF, meer gegevens op www.radiokampweek.nl ( Radiokampweek 2009, Bouwprojecten). Het apparaat is door 20 personen met succes gebouwd.

  Heeft u wensen wat u graag in de werkplaats aan gereedschap / apparatuur wilt zien, laat dit dan weten, dan zal daar zo mogelijk rekening mee gehouden worden.

  Uiteraard zijn wij ook blij met een bijdrage van “overtollig” materiaal ( apparatuur, gereedschap, componenten) van uw kant.

  De zelfbouwcommissie

 • Bouwproject 80-meter vossenjachtontvanger

  De meeste onderdelen zijn binnen en er is een bouwavond gepland op 2 juni a.s. Het is belangrijk voor iedereen die ingeschreven heeft om tijdig aanwezig te zijn. Het is de bedoeling om aan het eind van de avond met een werkende onvanger de deur uit te gaan, zodat men op 7 juni mee kan doen met de jacht. Inschrijven kan nog steeds, er zijn voldoende pakketjes beschikbaar.

  Iedereen die mee doet moet eigen gereedschapjes meenemen en een soldeerbout met tin. Voor diegenen die het hebben ook graag een printboormachine meenemen.

  Maarten, PE7M

 • Nieuwe antennemast NERA

  De mast is binnen en diverse mensen hebben ‘m al zien liggen afgelopen dinsdag. Het is een aluminium mast van de firma Bijzen, 2 keer 7 meter electrisch uitschuifbaar. Compleet met HF-2-70-23 antennes erbij en een Create RC5A-3 rotor. Hele set is aangekocht en komt bij een overleden amateur vandaan. Hier ook de originele tekeningen voor de welstandscommissie.

  Plaatsing hopen we zo snel mogelijk te realiseren.

  Mast 1 Mast 2 Mast 3