Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
 • Olliebollenronde PI4RCG donderdag 17 dec. 2009

  oliebol

  De traditionele prijsvraag tijdens de PI4RCG – ronde op donderdag 17 december. Als u de puzzel juist heeft opgelost krijgen bewoners van `t Gooi lekkere oliebollen, bezorgd door Rik PA7PBY en Salo PE1IYR. Inzendingen kunnen worden ingestuurd tot 31 december.

 • Shack van PA2PBT

  Peer wilde graag de lezers van deze blog laten meegenieten van zijn (nog in aanbouw zijnde) shack. Zelf schrijft Peer hierover:
  “Je ziet een foto van mijn Collins eiland, daar zie je van boven naar beneden (alles van Collins) speakerkast, zender 35-S1, ontvanger 75-S1, Transceiver KWM 2 A , Speaker, eintrap 30L1 (ca 1KW pep).

  Dan zie je een foto van een rek waar o.a. een paar Racal ontvangers in hangen en een Philips ontvanger 8RO501 en de zender (ook Philips) sfz 395 ca 50 Watt AM., Verder nog een overzicht van een deel van mijn modernere apparatuur o.a. een FT2000 en de FT736.”

  Collins Rakal Collins2 Philips FT2000 en de FT736

 • Verkoping dinsdag 17 november

  250px-Junk99

  Het is weer bijna zover!!

  De traditionele succesvolle verkoping.

  Zoals gewoonlijk weer met Maarten PE7M als veilingmeester met assistentie van Erik PA3EGX.
  Zoals gebruikelijk is 10% van de opbrengst voor de vereniging.
  Deze keer doen wij een extra oproep om de opbrengst naar de vereniging te laten gaan. Om de shack in te richten hebben wij nog een aardig bedrag nodig!! Het clubhuis is groot genoeg, dus laad de auto maar vol.
  Tevens zet Peter PC7T in de gang een verkooptafel neer van het “shackfonds”, deze artikelen hebben een vaste prijs, de opbrengst volledig voor de vereniging !
  Graag tot dan.
  junk