Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
 • Resultaten jaarvergadering febr 2012


  Een paar zaken uit de jaarvergadering.

  De VERON vergadering is gehouden in de grote zaal, we weten nu dat we een zeer geschikte plaats ter beschikking hebben voor grotere evenementen.

  Bestuursverkiezing: Jim PA1JIM had al geruime tijd aangegeven dat hij af wilde treden. Hij heeft alle gegevens betreffende de website en de logging van PI4RCG contesten uitstekend overgedragen.

  Jim,  bedankt voor de prettige samenwerking in het bestuur en het werk dat je voor de club gedaan hebt. Persoonlijk heb je mij goed geholpen met het leren werken met deze website ( de PA3FYG ).

  Gelukkig heeft zich een capabele kandidaat aangemeld, om precies te zijn Ap, PA5AP. Aangezien er geen tegenkandidaten waren is hij nu lid van ons bestuur. Welkom ! Hij neemt de functie van webmaster over. Hij heeft zich al bewezen door het maken van de web enquête en de verwerking daarvan. Ook  is hij al actief in de barcommissie en heeft veel werk verricht tijdens het opknappen van onze huisvesting. Verder  is hij bezig met zelfbouw binnen de club ( porto-ombouw , zie Baofeng UV-3R Modificatie. )

  Uiteraard presenteerde de secretaris Hans PA3FYG zijn jaarverslag en heeft onze penningmeester René PE1GDP toelichting gegeven bij zijn financieel verslag. Ook hebben enkele andere commissies verslag gedaan.

  De verloting onder de inzenders van de enquête  is gewonnen door Edward PE1PPQ.

  Nadat Dennis PE1NOB de resultaten van de enquête gepresenteerd had, heeft hij de voor- en nadelen van de drie opties na ons tijdelijke verblijf in het Lucent gebouw voorgelegd, we kunnen naar een simpel gehuurd zaaltje gaan, proberen langdurig een eigen locatie huren of we kunnen zoeken naar een eigen  ruimte of grondstuk, dat wij eventueel kunnen delen met een passende andere vereniging.  Het bestuur blijft de laatste twee mogelijkheden onderzoeken.

  Voor en na de vergadering was er een gezellig samenzijn in onze eigen ruimte.

  Verslag Secretaris A15 over jaar 2011 van Hans PA3FYG

  VERON-VRZA Enquete uitslag gemaakt door Ap PA5AP

   73 de Hans PA3FYG

 • VR Voorstellen 2012

  Hierbij de VR voorstellen 2012.

   Voorstellen VR 2012

  De VR wordt gehouden op zaterdag 21 April.

  We bespreken de voorstellen op dinsdag 17 April en geven een stemadvies mee aan onze vertegenwoordigers René PE1GDP en Rik PA7PBY.

 • Koudegolf treft VERON/VRZA verenigingsavonden

  Beste bezoekers van het Lucent-gebouw.

  Tijdens de grote koude kan het zijn dat de metalen roldeur vanwege de koude gesloten is.

  Gelukkig heeft  Ap voor ons een prachtige belinstallatie aangelegd.

  Rechts naast het rolluik zit nu een grijs kastje met daarop een beldrukker,  een heldere blauwe knipperled en een VERON logo. Druk bij gesloten roldeur svp op de bel:  Bij de bar gaat dan een bel, zodat iemand u dan binnen kan laten.

   Nu maar hopen dat het nog lang blijft vriezen, zodat e.e.a. goed beproefd kan worden…

   Binnen is het gelukkig behagelijk, dit is dus zeker een vooruitgang t.o.v. NERA.

  Bedankt AP!

   

 • Vossenjacht afd. Amersfoort – 2 mtr.

  VOSSENJACHT NIEUWS

  ZONDAG: 12-februari-2012 RADIO VOSSENJACHT (FoxOring) OP 2-METER

  Meer info: Vossenjacht Nieuws Februari-2012