Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
 • Silent Key – Karel Lantinga NL-12819

  Afgelopen dinsdagavond bereikte ons het bericht dat Karel Lantinga NL- 12819
  op 13 augustus 2014 is overleden. Wij kennen hem vooral omdat hij wel eens input gaf betreffende de door hem beluisterde wekelijkse ronde van PI4RCG.
  Hij was woonachtig in Hilversum en is slechts 54 jaar geworden.
  Op woensdag 20 augustus is er afscheid van Karel genomen.

  Wij wensen de familie en kennissen veel sterkte toe.

  Namens de leden en het bestuur van de VERON afdeling `t Gooi,
  Hans Smit, secretaris

 • Oproep VERON jeugd contest

  veronlogo100Ja! Het is zo ver, een activiteit speciaal voor jou!

  Ben jij tussen de 14 en 25 jaar, let dan op en lees dit aandachtig door..
  De VERON Jeugd- en Jongeren commissie wil dit jaar gezamenlijk met een team aan een contest meedoen.

  Wat is de bedoeling?
  Dit jaar gaan we met een jeugdteam deelnemen in de CQ World Wide contest, welke gehouden wordt in het weekend van 25 en 26 oktober aanstaande.
  Je krijgt de kans om samen met je leeftijdsgenoten een weekend door te brengen bij een station met goede radio’s en antennes. Afwisselend zal je een van de twee radio’s bemannen, we nemen deel in de Multi-Two categorie. Heb je nog geen contest ervaring, geen zorgen! Ook jij bent welkom, we zorgen voor een aantal ervaren operators die je zullen helpen gedurende de contest en je zo alle kneepjes van het contesten kunnen bij brengen. Om te zorgen voor extra aandacht en dat het helemaal duidelijk is dat we een jeugdteam zijn, zorgen wij voor een speciale callsign.

  Verblijf
  Je hoeft niet na je shift achter de radio terug naar huis, je blijft lekker slapen bij het station. Wij zorgen voor het eten, drinken en de snacks. De tijd die je niet achter de radio zit kun je gezellig doorbrengen met de andere contesters of je maakt die gemiste uurtjes slaap nog even goed…

  Kosten
  De VERON Jeugd- en Jongeren commissie sponsort een groot deel van de kosten, aan jouw vragen we een bijdragen van €10 voor het hele weekend.

  Geïnteresseerd?
  Lijkt het je leuk om mee te doen met een gezellige groep, geef je dan snel op. We hebben maar een beperkt aantal plaatsen. Wil je je opgeven stuur dan een berichtje met daarin wat gegevens over jezelf en een motivatie naar: pd5lkm@veron.nl
  Ook voor vragen kun je op dit email adres terecht.

  Namens de jeugd en jongeren commissie,
  Lennart Kieft
  PD5LKM