Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
  • Radiokelder gaat weer open!

    Beste leden en andere radiovrienden,

    Na lange periode van corona maatregelen gaan we proberen onze radiokelder weer voorzichtig open te stellen voor bezoekers. Dit gaat niet zomaar, er zijn wel maatregelen vanwege het corona virus. Afgelopen dinsdag 16 juni zijn we met het bestuur en barmensen bij elkaar gekomen om te kijken hoe we weer open kunnen. De volgende maatregelen zijn genomen: We gaan weer open op 23 juni 2020. We hebben de radiokelder zo ingericht dat er plaats is voor 15 bezoekers in de algemene ruimte. Dit is dus ook het maximum wat we de komende periode hanteren voor een veilig bezoek. De stoelen en banken zijn zo geplaatst dat er voldoende afstand is om de 1.5 meter regel te handhaven. Om de radiokelder te mogen bezoeken moet je voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, deze vind je hier. https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vragen-antwoorden Deze richtlijnen zijn voor ons van groot belang gezien dat onze leden merendeel behoort tot de categorie old men.. Bij de ingang van de algemene ruimte staat een tafel met papier en desinfectiemiddel. De shack en knutselruimte kan gewoon gebruikt worden, echter zorg dat na gebruik je deze even schoon en ontsmet achterlaat. Ook in deze ruimten de richtlijnen hanteren. Wat betreft de bar, deze gaat open als afhaal loket, waar 1 persoon tegelijk bij het loket zijn bestelling kan doen. Als alles mee zit hebben we op de openingsdag een pinapparaat dus contactloos betalen kan vanaf heden ook! De rest van de bar is dus tot nader orde niet in gebruik. We proberen ook de ventilatie van de radiokelder te verbeteren.

    Aanmelden! Voor bezoek van onze radiokelder is een maximum van 15 personen die tegelijk binnen zijn. Om ons te kunnen bezoeken moet je van te voren even aanmelden. Dit kun je doen door een whatsapp bericht te sturen naar 0620512806. Je zal nu toegevoegd worden aan de whatsapp groep aanmelden radiokelder. Moment dat je bent toegevoegd kun je berichten sturen in deze groep. Aanmelden doe je op de dag van het bezoek, dus niet verder van te voren. In dit aanmeldbericht zet je jouw naam en call, en op welke tijd je ongeveer in de radiokelder aanwezig bent en weer vertrekt. Zo kunnen we een planning maken. We streven er naar om iedereen inclusief barmensen in deze groep te zetten. Let op deze groep is dus alleen voor het aanmelden en niet voor andere doeleinden. Als er teveel aanmeldingen zijn dan krijgen de overgebleven aanmelders voorrang op het volgende bezoek. Heb je geen whatsapp dan kun je ook naar bovenstaand nummer bellen. Het is even ingewikkeld allemaal maar we moeten voldoen aan de regels. We hopen snel dat het corona virus verdwenen is en dat onze radiokelder weer normaal open kan. Tot die tijd deze constructie. We zullen na 2 weken evalueren en eventueel aanpassingen doen waar nodig.

    QSL kaarten. Deze kun je afhalen zonder afspraak, maar dan niet blijven hangen daarna. Wil je wel blijven dan even aanmelden volgens bovenstaande procedure.