Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
 • Dag voor de RadioAmateur 2013

  2 november in de Americahal te Apeldoorn

  De voorbereidingen voor de 53e Dag voor de RadioAmateur 2013 zijn alweer in volle gang. De Dag voor de RadioAmateur 2013 zal worden gehouden op zaterdag 2 november,
  en zoals u dat de laatste jaren gewend bent weer in de Americahal,
  Laan van Erica 50, 7321BX te Apeldoorn

  Graag willen we u langs deze weg reeds in een vroeg stadium informeren over de procedure voor de voorverkoop van entreebewijzen.

  Entreeprijzen

  De organisatie van de Dag voor de RadioAmateur heeft besloten de entreeprijzen in 2013 t.o.v. die van 2012 gelijk te houden. Ook handhaven we de regel van het afgelopen jaren om alle kinderen onder de 16 jaar gratis toegang te geven, in geval van twijfel moet men een identificatiebewijs kunnen laten zien. Op de dag zelf betalen VERON leden aan de kassa € 7,00 op vertoon van hun geldige VERON lidmaatschapskaart. Voor niet-leden bedraagt de entreeprijs € 8,00. Bezoekende bezitters van de Gouden VERON Speld hebben gratis toegang (voorwaarde: de speld moet men wel zichtbaar dragen).

  Procedure voorverkoop entreebewijzen

  Evenals voorgaande jaren bestaat voor VERON leden de mogelijkheid om “vooraf” tegen het gereduceerde tarief van € 6,00 per persoon entreebewijzen te bestellen voor de DvdRA. Dit kan uitsluitend via de afdelingssecretaris. De afdelingssecretaris controleert waar nodig of de betreffende persoon inderdaad lid van de VERON is.
  Bestellen kan in de Radiokelder bij Ap – PA5AP
  De voorverkoop sluit dinsdag 24 september.

  Zelfbouw tentoonstelling

  Wij overwegen om op de DvdRA 2013 als thema SDR te voeren, als er voldoende inzendingen daarvoor zijn zullen we hiervoor op de zelfbouwtentoonstelling een speciale hoek inrichten, als u (uw leden) denken iets daarvoor te hebben geeft u dat dan door aan Jos Disselhorst, PA3ACJ

 • Radioweekend Shelltoren Amsterdam 16,17,18 aug 2013

  Shelltoren

  Radioweekend Shelltoren Amsterdam PA6WOSHELL

  Tijdens het lighthouse weekend op 16, 17 en 18 augustus a.s. zullen de deuren van de Shelltoren open zijn voor publiek. Ook niet zendamateurs zijn daarbij uitgenodigd. Zij kunnen kennis maken met een groep zendamateurs en indien gewenst zelf onder begeleiding achter de microfoon kruipen om zelf radioverbindingen te maken. Lokaal op de VHF-band, maar ook ver buiten Europa op de kortegolf.

  Voor buitenlandse zendamateurs, voor overnachten in de toren, mail ons.

  Om de bezoekers te begeleiden en de opening in goede banen te leiden wordt nog gezocht naar vrijwilligers, die het weekend enkele uren beschikbaar zijn.

  Overnachten? Een bed and breakfast rond Amsterdam kost 23 euro per nacht.
  Lees de website.

  Meer informatie te vinden op de website www.repeateramsterdam.nl

  In tegenstelling van de onverwachte stop van het weekend vorig jaar, zal dit weekend wel gewoon doorgang vinden, hou daarom de website in de gaten, lees het ‘dag’ verslag en komt u van ver, bel of mail dan even.

  Gewoon komen en samen maken we er een leuk en gezellig weekend van.

  Voor vragen kan je mailen naar larsten@shelltoren.nl

  Radioweekend volgend op twitter? @PI6ASD

  Vriendelijke groet,

  Larsten