Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
  • Vossenjacht 80 mtr Amersfoort – 20 maart

    Gepost op 13 maart 2011 | 23:50 PA3FYG Geen reacties

    Mededeling afd. Amersfoort:

    ZONDAG: 20-maart-2011 RADIO VOSSENJACHT OP 80 METER.

    Dat is de eerste zondag na de VERON afdelingvergadering van 18-maart-2011. Ook VRZA leden zijn natuurlijk van harte welkom.
    De start voor deze jacht zal zijn op parkeerplaats “Ring Heuvels” aan de WATERLOOWEG.

    Route beschrijving: Vanaf Amersfoort richting Doorn: Neem de N227, (Doornseweg). Op kruispunt ter hoogte van “Kolonel H.L. van Rooijenweg” bij verkeerslichten linksaf slaan. Dan gelijk rechts aanhouden parallel weg op.

    Vanaf Doorn richting Amersfoort: Neem de N227. Na wild viaduct op kruispunt ter hoogte van “Kolonel H.L. van Rooijenweg” bij verkeerslichten rechts af, gelijk weer rechtsaf parallelweg oprijden en ook richting manege De Treekhoeve.

    Voor Waterloo links af slaan richting manege De Treekhoeve is Waterlooweg. Deze 675 meter volgen dan rechts parkeermogelijkheid voor auto en fiets.

    Kaartcoördinaten 52° 07’02.93” N en 5° 22’19.19”O

    Adres : Waterlooweg 36, 3832RX Leusden.

    Voor de start moet de naam, call of nl-nummer op de startkaart worden gezet. Aanmelden/inschrijven vanaf 13:00 uur start 13:30 – 14:00 uur, maximale looptijd/zoektijd 2,0 uur. Het te lopen traject is goed begaanbaar. Ook is het een jacht geschikt voor beginnende vossenjagers. Mensen die wel een ontvanger hebben, en deze eens willen proberen, helpen wij graag. Het is belangrijk om liniaal en kompas mee te brengen.

    Na de start is om 14.00 uur een thuisbaken met de letters “MO” in morse actief, zodat het terug vinden van start en finish voor de verdwaalden eenvoudig is. De frequentie van thuisvos is 3.687 MHz.

    Lopen mag alleen over paden en wegen.

    Belangrijk om mee te nemen: een werkend 80-meterband ontvanger met goede batterij, liniaal en kompas mee brengen. Enkele ontvangers zijn beschikbaar voor wie geen ontvanger heeft.

    Voor de jagers is er na de vossenjacht koffie en thee.

    Tot ziens en een goede jacht, bij de radio-vossenjacht op zondag 20-maart-2011.

    73 de

    Rob, Henny en Rient
    (PA0KEL xyl Rient ,PA3GXP)

    Doel: voor ieder een prettige jacht, voor beginner en ervaren jager!

    ☼☺Goed Radio-Vossenjacht weer is besteld!☺☼

    Plaats een reactie